Predstavljeni kandidati i program za II. izbornu jedinicu

Dana, 19. studenog 2011. godine Hrvatski laburisti – Stranka rada predstavili su svoje kandidate i program za II. izbornu jedinicu. Nakon obilaska Križevaca i Koprivnice program je predstavljen i u Bjelovaru. Kandidati su na pozornici Doma kulture iznijeli svoje životopise i područje zanimanja.

Nakon toga je potpredsjednik stranke Branko Vukšić govorio o programu stranke. Predsjednik Dragutin Lesar obrazložio je 10 prioritetnih točaka, koje ćemo pod svaku cijenu nastojati realizirati kroz svoje političko djelovanje, te istaknuo da u tom nastojanju, zahvaljujući upravo idejama i stavovima kandidata na izbornim listama, nije jedini.

Zajedno ćemo se zalagati za odgovarajuće vrednovanje rada i radnika u Hrvatskoj, primjerene mirovine, funkcionalnu javnu upravu, političku odgovornost i kodeks ponašanja političara, neposrednu demokraciju, zabranu privatizacije društvenog bogatstva, definiranje lokalne i regionalne samouprave, uređenje sustava i zakona povezanih s izborima te preispitivanje isplativosti i funkcionalnosti javno-privatnog partnerstva.

Svako od ovih područja zahtjeva intenzivan rad i poznavanje materije, a da bismo bili uspješni u promicanju ovih vrijednosti, potreban nam je vaš glas na izborima 4. prosinca. Izađite na izbore i zaokružite listu broj 21 u II. izbornoj jedinici.

(tđk)

Slika 1 - Predstavljanje kandidata

Slika 2 - Predstavljanje kandidata

Slika 3 - Predstavljanje kandidata

Objavljeno u Obavijesti and tagged , . Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>