Predsjednik Lesar u Križevcima

Predstavljanje izbornog programa Hrvatskih laburista – Stranke rada

U subotu, dana 19. studenog 2011. godine, predsjednik Dragutin Lesar posjetio je Križevce u ranim prijepodnevnim satima dok su građani još ispijali prvu jutarnju kavicu i grijali se po kafićima i svojim domovima. Ipak, začuđujuća energija tog čovjeka privukla je veći broj simpatizera tako da smo odjednom osjetili prikrivenu živost našega grada.

Svi nekud žure ali ipak su našli vremena popričati i pozdraviti se s nama u ovom maglovitom i hladnom jesenskom danu kad se inje niti ne otapa s grana, a sunca nema „ni za lijek“. Razgovarali smo s građanima, podijelili im promotivne materijale i objasnili da nam podršku mogu dati zaokruživanjem broja 21 na svojim izbornim listićima u II. izbornoj jedinici.

To će biti njihov glas za znanje, za poštenje, za rad, za istinu i društvenu pravednost – vrijednosti koje promiču ljudi na listi Hrvatskih laburista – stranke rada. Nakon Križevaca će vodstvo stranke obići Koprivnicu, te Bjelovar gdje će u Domu kulture u 17 sati predstaviti izborni program za II. izbornu jedinicu. Želimo ga i možemo ostvariti zajedno sa vama.

Izjavu predsjednika Lesara datu Radio Križevcima donosi Hina na portalu Dnevno.hr.

(tđk)

Slika 1 - Križevci - predsjednik Lesar

Slika 2 - Križevci - predsjednik Lesar

Slika 3 - Križevci - predsjednik Lesar

Objavljeno u Ogranci and tagged , . Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>