O laburistima

Citat - lijeviŽelite li i Vi Hrvatsku u kojoj vlada poštenje, u kojoj se cijeni rad i znanje, u kojoj je kriminal i korupcija doista društveno neprihvatljivo ponašanje, u kojoj se Vi i Vaša obitelj možete osjećati sretno i sigurno?Citat - desni

Hrvatski laburisti – Stranka rada politička je stranka, osnovana u svrhu udruživanja državljana Republike Hrvatske kojima su rad, istina, znanje, poštenje i društvena pravednost osnova osobnog i društvenog napretka, te moralnih vrijednosti.

Hrvatski laburisti – Stranka rada, kao stranka reda, kriterija i poštenja, vjeruju da politika mora izvirati iz vrijednosti demokracije, istine, društvene solidarnosti i prava na dostojanstvo radnika, uz pošteni, otvoreni, javni i transparentni politički rad.

Stranka je osnovana prvenstveno iz razloga borbe protiv korupcije, lažnih vrijednosti, nepotizma, klijentelizma, i ostalih bolesti suvremenog društva, protiv kojih se bori redom, radom, stručnošću i odgovornošću. Osnovni moto stranke je: „Čovjek prije svega i čovjek iznad svega”.

Detaljnije informacije potražite na http://www.laburisti.com

Comments are closed.