Marijan Bogat predsjednik Laburista Virje

U četvrtak 28. siječnja 2016. u Virju je održana Osnivačka skupština Laburista Virje. Za predsjednika je izabran Marijan Bogat iz Miholjanca, za članove izvšnog odbora izabrani su Andrija Kovačić, Mihaela Horvat, Mladen Pecikozić i Ivan Vuković.

Novoizabrani predsjednik Marijan Bogat zahvalio se na ukazanom povjerenju te kazao da će nastaviti zajedno sa suradnicima voditi brigu o „malom čovjeku“ što je i do sada činio ali ovaj put i kroz političko djelovanje. U našoj lokalnoj zajednici puno je problema koji se sustavno zanemaruju već godinama, a jasan pokazatelj te nebrige je i stotinjak praznih i napuštenih kuća samo u Virju. Još je naglasio da racionalnijim korištenjem proračuna i kvalatitetnim programina prema EU fondovima moramo osigurati ostanak mladih ljudi u našoj zajednici.

Bogat je pozvao mještane općine Virje da se pridruže političkoj opciji Laburista, te da mu se jave na njegov kontakt broj mobitela 099/861-0809. (Siniša Kavgić)

Laburisti Virje

Objavljeno u Ogranci. Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>