Knjiga žalbe – rezime akcije

Hrvatski Laburisti – Stranka rada ogranak Koprivnica tijekom rujna 2012. godine ponedeljkom i subotom na dvije lokacije u gradu provodili su akciju „Knjiga žalbe“. Akcija je imala za cilj omogućiti gradjanima Koprivnice iskazivanje problema s kojim su suočeni u funkcioniranju lokalne samouprave. Ukupno je upisano nešto preko 60 raznih pritužbi i sugestija od općenitih upućenih prema gradskim dužnosnicima do konkretnih koji se tiću raznih komunalnih i drugih problema.

Malo ili dosta primjedbi? Globalno nismo najzadovoljniji odazivom gradjana a naročito nismo zadovoljni malodušnosću i osjećajem nemogućnosti utjecaja na lokalnu politiku jer što god kažu ili napišu i onako ne mogu ništa promijeniti niti utjecati na poboljšanje. Gradjani imaju osjećaj odvojenosti od vlasti te da ih se samo svake četiri godine traži da zaokruže odredjenu političku opciju koja ih onda zaboravi do slijedećih izbora. S čime smo zadovoljni?

Mnogi gradjani nam prilaze i izražavaju zadovoljstvo s našim akcijama i zalaganjem za pošteno, transparentno i javno funkcioniranje i države i lokalne i regionalne samouprave. Zadovoljni smo jer smo u Koprivnici prepoznati kao dosljedna i principijelna politička opcija koja zastupa one koji mukotrpno žive od svog rada. Akcija je završna 29.09.2012. godine no mi i dalje stojimo na raspolaganju gradjanima Koprivnice za sve prijedloge i sugestije koje mogu pridonijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj zajednici.

Predsjednik ogranka Koprivnica
Siniša Kavgić

Slika 1 - Koprivnica aktivnost

Slika 2 - Koprivnica aktivnost

Objavljeno u Obavijesti and tagged . Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>